De teams

Singeling is een gespecialiseerd lasbedrijf met 30 medewerkers, verdeeld over vijf kleine teams. Elk team richt zich op een specifieke branche, markt, klantengroep, producttype of productietechniek, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden voor diverse toepassingen. Ontdek hoe onze teamgerichte aanpak uw lasbehoeften kan vervullen.

Ontdek onze teamgerichte aanpak.

Anders maar logisch

Een teamgerichte aanpak is de sleutel tot ons succes als maakbedrijf. Het houdt in dat we onze medewerkers verdelen in gespecialiseerde teams, elk met hun eigen expertise en focus. Dit stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te reageren op de diverse behoeften van onze klanten. Door teamwerk kunnen we synergie creëren, waarbij de collectieve kennis en vaardigheden van ons personeel samenkomen om innovatieve oplossingen te vinden en hoogwaardige producten te leveren. Deze aanpak bevordert niet alleen de interne samenwerking en betrokkenheid, maar zorgt er ook voor dat we klantgericht kunnen werken, op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden en onze klanten tevreden kunnen stellen met de best mogelijke resultaten. Kortom, onze teamgerichte aanpak vormt de ruggengraat van ons succes als maakbedrijf en stelt ons in staat om voortdurend te groeien en te innoveren.

Laat ons u voorstellen aan onze teams!

Laserteam

Het laserteam is van onschatbare waarde aan het begin van het productieproces. Ze zorgen voor het nauwkeurig snijden en afwerken van alle gesneden producten. Met hun programmeer- en productievaardigheden leveren ze maatwerkoplossingen en voeren ze uitgebreide kwaliteitscontroles uit. Door deze efficiënte aanpak kunnen we snel reageren op klantspecifieke opdrachten, waardoor de communicatielijnen kort blijven en een prettige samenwerking ontstaat.

InfraTechniek Team

Het InfraTechniek Team is een diverse samengesteld team met meerdere disciplines. Werkvoorbereiding, plaatbewerkers en lassers.

Het team is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk onderdelen die voldoen aan de strenge eisen van de infra en recreatie branche. Met onze expertise, geavanceerde technologieën en toewijding aan kwaliteit, bieden wij betrouwbare oplossingen op maat.

Machinebouw Team

Het Machinebouw Team is een allround team die meerdere las en productie processen beheerst.

Singeling is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige onderdelen voor de machinebouwbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van nauwkeurige plaatwerkcomponenten en lasconstructies die voldoen aan de hoge eisen van machinebouwers.

Tech Team

Ons gespecialiseerde allround Tech Team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige lasoplossingen voor high-tech plaatwerkonderdelen en lasconstructies, met bijvoorbeeld een specifieke focus op de ruimtevaartsector. Met uitgebreide ervaring en expertise zorgen wij voor nauwkeurigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze projecten. Bovendien zijn wij volledig uitgerust om essentiële documentatie te verzorgen, waaronder gedetailleerde FAI (first article inspection) rapporten, om te voldoen aan de strikte kwaliteitsnormen en regelgeving binnen bijvoorbeeld de ruimtevaartindustrie.

Repair & Maintenance Welding support Team

Ons gespecialiseerde R&M team is uw betrouwbare partner voor reparatie- en onderhoudslaswerkzaamheden, met de nadruk op slijtage. We bieden op maat gemaakte lasoplossingen om versleten onderdelen te herstellen, kritieke structuren te versterken en preventief onderhoud uit te voeren.