Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in een hoop verschillende technieken. Wij zijn uniek in hoge kwaliteit titanium snijden en onze combinatie in lassen en snijden.

Gemotiveerd
Door veel te leren, doen en te maken blijft het leuk!
Passie
Hardwerken voor iets wat ons niet interesseert, noemen we stress. Hardwerken voor iets wat ons wel interesseert, noemen we passie!
Plezier
Plezier in het werk maakt perfectie in het werk
3 teams
Met onze 3 teams kunnen wij elk project aan!
Samenwerking
Samen komen is het begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes!
Behulpzaam
Aardig zijn kost niets!

Onze visie

Onze visie is om onze klanten te ontzorgen met het produceren van hun opmaat gemaakte en klant specifieke hoogwaardige metalen producten. Wij willen meedenken met de klant om een totaaloplossing te kunnen bieden. Wij zijn ingericht om een hoge variatie aan producten te kunnen produceren in kleine aantallen (High Mix Low Volume).

Onze missie

Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn die de kwaliteit altijd opmaat en conform de klanteis levert. Dat kan bijvoorbeeld een strenge maatvoering zijn, hoge laskwaliteit of een mooie afwerking.

De historie van Singeling

1940
Oprichting Elektrisch-autogeen Laschbedrijf Joh. Singeling.
1955
Verhuizing naar de Mauritsstraat te Zaandam en overname Willem Singeling.
1960
Verandering bedrijfsnaam naar Singeling Constructie-Lastechniek B.V.
1981
Overname Johan Singeling, 3e generatie van het familiebedrijf.
2018
Verhuizing naar Vrijheidsweg 37 te Wormerveer.

Wij zijn trots op onze samenwerking met deze bedrijven

Sluit je aan bij de leerzame zaterdag ploeg!

Ben je opzoek naar een bijbaantje? Maar wil je niet gaan vakkenvullen? Kom dan bij ons werken in het zaterdag team. Ons zaterdag team bestaat uit een groep van ongeveer 8 jongeren tussen de 16 en 21 jaar. Wij leren je de basis van metaal en samen met het team voeren jullie diverse taken uit. Het inpakken van producten, beladen en ontladen van machines. Het produceren van producten en opruimen van de werkplaats. Naast de zateradag kan je ook helpen in vakanties of rooster vrije school dagen.

Of ben je op zoek naar een stage? Ervaar het bij Singeling

HBO

MBO 4

MBO 3

MBO 2

VMBO

Een sollicitatie versturen is niet lastig

Kom werken of stage lopen bij Singeling en ervaar het om samen te werken met een gedreven team. Zie je jezelf werken bij ons? Aarzel niet een vul het formulier in. Ook al staan er nooit vacatures open kan je wel altijd solliciteren. We zijn altijd opzoek naar top talent.

Telefoonnummer

E-mailadres