Infra Team

“Lasexpertise die de infrastructuur verbindt!”
Vorm de infra van morgen met ons toegewijde team!
Het Infratechniek team, bestaande uit zes toegewijde professionals, heet u van harte welkom. Onze passie voor precisie en oog voor detail vormen de kern van ons werk. Onze missie is het bereiken van de hoogst mogelijke kwaliteit in al onze producten, terwijl we nauw samenwerken met onze klanten om op maat gemaakte ontwerpen te creëren die naadloos aansluiten bij hun behoeften en verwachtingen. Bovendien bieden we een uitgebreide selectie eigen kasten, zodat onze klanten kunnen kiezen uit hoogwaardige oplossingen zonder zelf het ontwerpproces te doorlopen.
Plaatwerk nameten

Kwaliteit: We geloven dat kwaliteit de kern is van alles wat we doen. Elk stuk plaatmateriaal dat we aanraken en elke technische uitdaging die we tegenkomen, wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld

Vakmanschap: Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring in het bewerken en vormgeven van plaatmateriaal. We combineren traditionele vaardigheden met moderne technieken om resultaten van ongeëvenaarde kwaliteit te leveren.

Maatwerk: We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan de specifieke behoeften van elke klant voldoen. We luisteren naar uw wensen en denken met u mee om de perfecte producten te creëren die altijd werken zoals u verwacht.

Hoogwaardig Design: Naast maatwerkoplossingen hebben we ook een reeks hoogwaardige kasten in ons assortiment die al met precisie zijn ontworpen. Deze kasten combineren functionaliteit met esthetiek en bieden duurzame oplossingen voor verschillende toepassingen.

Onze projecten

De Singeling Kast in de maak!

Infra Team

RVS Woonbootkast

Infra Team

Oplaadzuil voor elektrisch varen

Infra Team

Bagagewagens voor kamperen, jachthavens en recreatieparken.

Infra Team

Nooit meer terug gekomen

Infra Team

RVS BBQ kruiwagen

Infra Team