19 mei 2021

Metaalunie Smart Manufacturing District winnaar

Singeling in Wormerveer, specialist op het gebied van las-, plaat- en constructiewerk, heeft op vrijdag 22 januari een Smart Manufacturing Award 2021 in de wacht gesleept. Het bedrijf werd tot districtswinnaar Noordwest benoemd tijdens het digitale nieuwjaarsevent van Koninklijke Metaalunie.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Jacco Vonhof. Tijdens het nieuwjaarsevent gaf Vonhof de winnende bedrijven mee dat ze ‘trots kunnen zijn op deze prijs en dat ook zouden moeten uitdragen omdat het positief op een bedrijf neerslaat’.

Metaalunie
Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

De voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn, in alfabetische volgorde:

Betech B.V. in Hoogeveen, districtswinnaar Noord
GPM B.V. in ‘s-Hertogenbosch, districtswinnaar Zuidoost
Hoekman Roestvaststaal B.V. in Nieuwleusen, districtswinnaar Oost
MDE Automation B.V. in Tholen, districtswinnaar Zeeland
Metaalcenter Driessen B.V. in Weert, districtswinnaar Limburg
Metaglas B.V. in Tiel, districtswinnaar Gelre
Octatube Space Structures B.V. in Delft, districtswinnaar Zuid-Holland
Singeling Constructie-Lastechniek B.V. in Wormerveer, districtswinnaar Noordwest
Naast juryvoorzitter Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en ondernemer bestaat de jury uit Mireille Kaptein, Zakenvrouw 2019 en algemeen directeur van het familiebedrijf Kaptein, Rolf Elling, hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Alex Ooms, managing director van Award winnend bedrijf in 2019, Koninklijke Otolift Trapliften en Paul d’Hond, Senior Adviseur Productmanagement Kamer van Koophandel.

Finale
Acht districtswinnaars, drie genomineerden, een finale boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top mkb-metaalbedrijven.

Meer informatie: www.metaalunieaward.nl

Delen