Utiliteitsbouw, woningbouw & ander vastgoed

laswerk dak

Flexibel, direct, oplossingsgericht.

Bij Singeling is de bouw geen vreemde wereld. Wij willen als metaal specialist een hoger niveau aanbieden. Oplossingen bieden waar anderen niet op kunnen komen. Een professionele aanpak voor al uw uitdagingen. Kwaliteit leveren, dat is waar het om draait. U kunt op ons bouwen.
Bij het verzorgen van uw producten in deze branche vereist dit van ons een diverse combinatie van technieken, het volledige bedrijfspotentieel wordt benut. De markt eist van ons om flexibel te zijn om de tijdige oplevering van uw omgeving/gebouw garant te stellen.

Ervaren en bekwaam

Singeling is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud aan uw vastgoed. Wij hebben door ons ruim 75 jarige bestaan ervaring met monumentaal werk. Daarnaast begeven wij ons in de bouw van architectuur. Wanneer uw ontwerp leidend is, is dit ook geen enkel probleem, wij denken graag uw met u mee om tot het ultieme ontwerp te komen! Bouwkundig ontwerp omzetten naar metalen eindproducten is waar wij het voor doen.
Uniek aan Singeling is dat wij monumentale looks (klassiek ontwerp, zie o.a. project trap Heineken Experience) voor u kunnen reproduceren. Wij meten op locatie het werk op, maken een 3D ontwerp (indien gewenst verzorgen wij berekeningen), construeren, keuren en monteren of lassen op locatie.

Ervaren met projecten zoals: toegangscontroles, hekwerken, zwembaden (recreatietechniek), gevels, balkons, lassen leidingwerk, constructies opknappen/verstevigen.

Ook belangrijk aan uw vastgoed: SingBox postkasten en klimaatplafonds
Binnenkort (medio 2015) ook ISO 1090 en ISO 3834 gekwalificeerd: “Lassen van constructies”, vraag naar de mogelijkheden en laat u verassen.