Machine- & apparatenbouw

bloedbuis vernietiger

Innovatie

Singeling staat voor constante verbetering en vernieuwing.
Modern produceren houdt in om met uw innovaties mee te gaan en het productieproces zo ver mogelijk te automatiseren. Wij geloven in langdurige samenwerking zodat u zich met uw core-business kunt bezighouden: het ontwikkelen en samenstellen, wij verzorgen al uw componenten compleet met de gewenste afwerkingen. Samen technische hoogstanden realiseren zonder te beperken in hun functionaliteit.

Precisie

Met ons moderne machine park wordt de uiterste precisie behaald, zoals ons kantwerk dat zeer nauwkeurig gezet wordt met behulp van 3D simulaties en hoekmeting. Al onze toeleveranciers zijn bevoegd tot het geven van 3.1 3.2 certificaten op het materiaal. Zo kunnen wij aan u en aan uw klant aantonen dat de materiaalkwaliteit garant staat en aan de specificaties voldoet.
Wij begrijpen dat flexibiliteit in een samenwerking een pre is, dit om de tijdige oplevering van uw machine of apparaat garant te stellen.
Binnen de machinebouw zijn wij altijd op zoek naar ondernemingen welke innovatieve producten willen door ontwikkelen en omzetten naar een eindproduct.