Uw vakmannen

Directie: Tom Brakenhoff, Laurens Singeling en Johan Singeling

Operationeel Directeur

Tom Brakenhoff

Tom Brakenhoff is onze operationeel directeur. Tom is verantwoordelijk voor de kwaliteit en levertijd van geleverd producten. Eigenlijk valt de hele productie onder Tom zijn hoede.

Technisch Directeur

Ing. Laurens Singeling

Laurens is technisch directeur, dit houdt in dat Laurens zich vooral in zet op de continue verbeteringen binnen het bedrijf. Afgelopen jaren was dit voornamelijk op de verhuizing van het bedrijf eind 2017.
Tegenwoordig is de focus op de automatisering en het vernieuwen en verbreden van onze lasprocessen.

Algemeen Directeur

Johan Singeling

Sinds 1981 is Johan aan het roer van de firma en heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het ondernemerschap.
Omdat Johan zelf velen jaren in de werkplaats heeft meegewerkt is hij zeer goed op de hoogte alle productietechnieken, heeft hij diverse las diploma's en is hij een gediplomeerd lascoördinator.
Hij heeft zich bewezen als een betrouwbare partner jegens onze stakeholders en wordt gewaardeerd vanwege zijn open houding en positieve mindset.

Het team van Singeling B.V

Ons bedrijf bestaat uit 3 teams:
Werkvoorbereiding, Plaatwerkteam en het Lasteam.

Onze werknemers werken al jaren samen en vormen een sterk team binnen het bedrijf.
Zowel in de plaatwerkerij, lassers als op de werkvoorbereiding werken wij uitsluitend met gediplomeerde vakmannen.
Daarnaast besteden wij constante aandacht aan de opleiding van ons team en wordt kennisdeling gestimuleerd.

Werkvoorbereiding

u raad het al, op de werkvoorbereiding wordt het werk voorbereid.
Op de werkvoorbereiding worden offertes gemaakt, leverdatums bepaald, goederen ingekocht, producten of projecten getekend, bestanden geprogrammerd, productie ondersteunen en het werk gecontrolleerd.
Door onze hoge variatie aan klanten en producten is de werkvoorbereiding verdeelt in 3 kleine gespecialiseerde QROC's.

Een Quick Response Office Cel is een team werkvoorbereiders die zich binnen het bedrijf focussen op bepaald werk.

Onze 3 QROCSs foccussen zich op het volgenden:

Q-ROC 1:

Specials & Certificatie, branch specifieke eisen voor bijvoorbeeld offshore laswerk of ruimtevaart plaatwerk met extra rapportages.
Deze Q-ROC kent de eisen van diverse branches en houdt rekening met verschillende hogere eisen die niet van toepassing zijn bij Q-ROC 2 of 3.

Q-ROC 2:

Design & Engineering, is een team waar veel teken/engineering werk wordt besteld. Klanten die veel bij dit team bestellen zijn partijen die weten wat ze willen maar hulp nodig hebben bij het uitwerken van een tekening. Let op! Wij leveren tekeningen altijd incl. productie. U kunt geen lossen engineering bestellen zonder daarna bij ons te produceren.

Q-ROC 3:

Toelevering, is een team waarbij het werkvoorbereidings- traject het kortste is. De eis voor het bestellen bij het team is dat u al digitale bestanden heeft, het liefst in .STEP of .STP. Klanten die bij dit team bestellen zijn machinebouwers of bedrijven met een eigen engineering afdeling. Wanneer er een opdracht is worden de bestanden door onze CAD/CAM software getrokken om de bestanden voor te programmeren voor het lasersnijden en buigen.

Wilt u iets door ons laten maken, kom eens langs en wij bespreken graag uw idee of project!

Plaatwerkteam

Het plaatwerkteam is meestal het eerste team in de werkplaats waar de opdracht begint.
Binnen het team worden verschillende bewerkingen door iedereen uitgevoerd. Deze bewerkingen zijn: lasersnijden, slijpen, boren, tappen, soevereinen, buigen, ponsen, knippen.
Door dat meerdere mensen worden opgeleid voor het bedienen van de lasersnij machines en de kantbanken kan het team zelfstandig alle variatie van de opdracht oppakken en maken.

Lasteam

Het lasteam is meestal het laatste team die aan de opdracht werkt. Zij krijgen alle informatie van de werkvoorbereiding en alle losse onderdelen kant en klaar van het plaatwerkteam. Het las team bevat op dit moment meer dan 10 lassers en zij worden continue uitgedaagd voor het in elkaar lassen van diverse projecten met verschillende eisen.
Alle lassers lassen alle materialen met verschillende lastechnieken zoals MIG/MAG, TIG, BMBE, Puntlassen, stiftlassen.