Het team

Dit is het belangrijkste succes factor van onze organisatie: Het Singeling Team!

De organisatie is in 3 gespecialiseerde teams opgedeeld die nauw met elkaar samen werken. Bijna elke opdracht gaat volledige door de handen van alle drie de teams. Meestal van werkvoorbereiding naar plaatwerkteam naar het lasteam.

Gemotiveerd
Door veel te leren, doen en te maken blijft het leuk!
Passie
Hardwerken voor iets wat ons niet interesseert, noemen we stress. Hardwerken voor iets wat ons wel interesseert, noemen we passie!
Plezier
Plezier in het werk maakt perfectie in het werk
3 teams
Met onze 3 teams kunnen wij elk project aan!
Samenwerking
Samen komen is het begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes!
Behulpzaam
Aardig zijn kost niets!

Wij zijn verdeeld over drie nauw samenwerkende teams

Werkvoorbereiding

Het werkvoorbereidings team is een erg belangrijke spil in het web. De werkvoorbereiding van Singeling is erg breed. Zij verzorgen de verkoop, engineering, werkvoorbereiding, inkoop en project begeleiding van hun eigen opdrachten. Hierdoor zijn de lijnen erg kort en dit werkt het pretigste als er veel klantspecifieke opdrachten zijn.

Plaatwerkteam

Het plaatwerk team is een diverse team met diverse disciplines. Het team is verantwoordelijk voor het lasersnijden, kanten en afwerken van de plaatwerk producten. Binnen het team wordt veel gewerkt aan het trainen van collega’s zodat iedereen elkaar kan helpen.

Lasteam

Het lasteam is een allround team die meerdere las processen beheerst zoals TIG, MIG/MAG, Elektrode lassen, Autogeen lassen, PTA lassen en nog veel meer. Elke lasser binnen het team wordt breed getrained zodat iedereen bij elk project zijn steentje kan bijdragen. Naast het lassen voert het las team diverse bewerkingen uit, zoals slijpen, richten, zagen, boren etc…

Wij zijn trots op onze samenwerking met deze bedrijven

Sluit je aan bij de leerzame zaterdag ploeg!

Ben je opzoek naar een bijbaantje? Maar wil je niet gaan vakkenvullen? Kom dan bij ons werken in het zaterdag team. Ons zaterdag team bestaat uit een groep van ongeveer 8 jongeren tussen de 16 en 21 jaar. Wij leren je de basis van metaal en samen met het team voeren jullie diverse taken uit. Het inpakken van producten, beladen en ontladen van machines. Het produceren van producten en opruimen van de werkplaats. Naast de zateradag kan je ook helpen in vakanties of rooster vrije school dagen.

Of ben je op zoek naar een stage? Ervaar het bij Singeling

HBO

MBO 4

MBO 3

MBO 2

VMBO

Een sollicitatie versturen is niet lastig

Kom werken of stage lopen bij Singeling en ervaar het om samen te werken met een gedreven team. Zie je jezelf werken bij ons? Aarzel niet een vul het formulier in. Ook al staan er nooit vacatures open kan je wel altijd solliciteren. We zijn altijd opzoek naar top talent.

Telefoonnummer

E-mailadres