Het team

Wij zijn gespecialiseerd in een hoop verschillende technieken. Met alle verschillende productie technieken kunnen wij u ontzorgen voor het fabriceren van uw metalen half fabricaten en/of producten.

 

Kan niet, bestaat niet!

Wij zijn verdeeld over drie nauw samenwerkende teams

Werkvoorbereiding

Het werkvoorbereidings team is een erg belangrijke spil in het web. De werkvoorbereiding van Singeling is erg breed. Zij verzorgen de verkoop, engineering, werkvoorbereiding, inkoop en project begeleiding van hun eigen opdrachten. Hierdoor zijn de lijnen erg kort en dit werkt het pretigste als er veel klantspecifieke opdrachten zijn.

Plaatwerk team

Het plaatwerk team is een diverse team met diverse disciplines. Het team is verantwoordelijk voor het lasersnijden, kanten en afwerken van de plaatwerk producten. Binnen het team wordt veel gewerkt aan het trainen van collega’s zodat iedereen elkaar kan helpen.

Las team

Het lasteam is een allround team die meerdere las processen beheerst zoals TIG, MIG/MAG, Elektrode lassen, Autogeen lassen, PTA lassen en nog veel meer. Elke lasser binnen het team wordt breed getrained zodat iedereen bij elk project zijn steentje kan bijdragen. Naast het lassen voert het las team diverse bewerkingen uit, zoals slijpen, richten, zagen, boren etc…